Дитячо-юнацький фестиваль "Зоряна мрія"

1 червня до Міжнародного Дня захисту дітей просто неба біля міського Палацу мистецтв відбувся 27-й дитячо-юнацький фестиваль «Зоряна мрія», в якому взяло участь понад 60 дітей з різних творчих колективів МПМ.

Перша частина свята була концертно-розважальна, і була розрахована на найменших глядачів та мешканців мікрорайону (веселі пісні і танці, гуморески, конкурси).

Друга частина свята розпочалась із прем‘єри пісні та відео-кліпу «Діти України» від вихованців Зразкова майстерня естрадного мистецтва "Зоряна мрія", керівник Віра Майборода....

Опубліковано: 2023-06-05 15:56 Читати далі

Благодійний проєкт «Краса – допоможе, Україна – переможе»

Мета досягнута! 

800 тис. грн. на БПЛА зібрано!!!

Дякуємо всім артистам за класну атмосферу, особливо нашим гостям – Pianoбой Дмитро Шуров та Mila Nitich.

Дякуємо всім, хто надавав нам лоти і купував їх, нашим закордонним друзям.

Особлива подяка вінницькому американцю Віктору Сокурову, який щедро допоміг виконати поставлене завдання.

Дякуємо Вінницька міська рада та Департаменту культури за підтримку, ну і, звісно, Радіо Місто Над Бугом - 101,8 FM.

#МіськийПалацМистецтв

#ДопомогаЗСУ

#КультурнийКодВінниця...

Опубліковано: 2023-04-27 12:27 Читати далі

Фінал Чемпіонату КВН міста на призи міського голови

Вітаємо нового чемпіона Вінниці з КВН!  На межі помаранчевої та червоної зони стався довгоочікуваний фінал сезону 2021 року. Традиційно його організаторами стали Департамент культури, Міський Палац мистецтв та громада веселих та найкмітливіших Вінниці. Дійство було приурочено до Міжнародного дня студентів, і змагання було за призи міського голови Сергія Моргунова. Їх в чотирьох конкурсах конкурсах виборювали п'ять вінницьких команд команд «Так було задумано», «Палка два кінця» ДонНу, «Вовки самотнього мандрівника» ВНТУ, «River City» та «Кінь до...

Опубліковано: 2021-11-22 16:32 Читати далі

XXVIIІ Відкритий кубок міста з інтелектуальних ігор на призи міського голови

Добіг кінця розіграш XXVIII Відкритого кубку міста! Завдяки всім, хто долучився до організації змагання (а це: Міський Палац мистецтв, Вінницька міська рада, Департамент культури ВМР та Департамент освіти ВМР) та генеральному спонсору - Страхова компанія Місто, за чотири дні, що тривав розіграш кубку, всі учасники досхочу змогли втамувати спрагу за інтелектуальними іграми! Так, серед шкільних команд цьогоріч змагались 32 різні команди, а серед дорослих та молоді - аж 35! І не лише кількісними, а й якісними показниками запам'ятається цей рік - у...

Опубліковано: 2021-11-02 15:48 Читати далі

День Вінниці. XV ВІННИЦіЯнський кінофестиваль

11 вересня Вінниця святкувала свій День народження!

Для всіх вінничан та гостей міста свято запам‘яталось новими цікавими локаціями, фотозонами, майстер-класами, різними концертними майданчиками, на яких виступали юні артисти та популярні українські зірки.

10 вересня на майдані Незалежності відбулось урочисте закриття 15-го ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного та пародійного кіно, який проходить в рамках святкування Дня міста. Цьогорічний фестиваль відвідали відомі улюблені українськи актори кіно та шоу-бізнесу: «Шоу Довгоносиків» -...

Опубліковано: 2021-09-15 11:33 Читати далі

25-й ювілейний дитячо-юнацький фестиваль естрадного мистецтва «Зоряна мрія»

17 червня відсвяткував свій 25-й ювілей дитячо-юнацький фестиваль естрадного мистецтва «Зоряна мрія». Ідея створення муніципальної майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія», а потім і фестивалю належить співаку та композитору Геннадію Білявському, яку підтримав та втілив в життя директор міського Палацу мистецтв Євген Майданик.

За час існування фестивалю, на сцену вийшло понад 5000 тисяч юних талантів :

…з них понад 700 вокалістів,

…та чотири тисячі вихованців танцювальних колективів!

Цьогорічний фестиваль, як завжди подарував своїм...

Опубліковано: 2021-09-15 11:25 Читати далі

Фінал конкурсу краси "Міс Вінниця-2021"

Титул "Міс Вінниця-2021" здобула 19-річна Вікторія Гелитюк, конкурсантка під номером 14!

6 березня у Міському Палаці мистецтв відбувся фінал конкурсу краси "Міс Вінниця-2021", за котрим глядачі могли спостерігати у онлайн-трансляції. Після чотирьох виходів у дизайнерському вбранні, купальниках та вечірніх сукнях ми дізнались переможниць у 8 номінаціях, імена двох віце-міс та ім'я першої красуні міста!

Міс Вінниця-2021: Вікторя Гелитюк

Віце-міс Вінниця: Єлизавета Кащенко

Віце-міс Вінниця: Юлія Черниш

Міс Дружба: Юлія Черниш

Міс Інтернет (міс...

Опубліковано: 2021-03-09 12:37 Читати далі

Святий Валентин на КВНі. Відкриття КВНівського сезону 2021.

Це сталося тому, що мало статися... Новий сезон КВН у Вінниці стартанув. Вітають зі Св. Валентином, танцюють і гуморять всі!                                   У традиційному фестивалі "Святий Валентин на КВНі-2021", що пройшов у глядацькій залі міського палацу мистецтв брали участь команди "Все Свои" (ВСШ №26), "Pro100teh" (тех ліцей), "Broadway" (ФМГ-17), "От Души" (ШГ №2), "Old city" (ВГПК), "Три на Три" (ВТрК), "Палка Двух Концов" і "Хороші Парні" (обидві з ДонНУ), "Волки Одинокого Странника" (ВНТУ), "Конь к Чаю", "Rіtuzы", "ХL", "Четверта Спроба", "Пацанва" (Білки, Рівненської обл). Фестиваль відкрив...

Опубліковано: 2021-02-23 16:04 Читати далі

Чемпіонат міста із БРЕЙН-РИНГУ сезону 2021 року

   9 лютого, в Міському Палаці мистецтв стартував розіграш Чемпіонату міста із БРЕЙН-РИНГУ сезону 2021 року! Змагання відбуваються на призи міського голови та за підтримки Вінницької Міської Ради! Після 19 стартових поєдинків в лідерах команди "КСЮША" та "Т.0,5.Т", що не зазнали жодної поразки. Між собою вони двічі зустрінуться на етапі другому. Трійку замикає "АК", групу найближчих переслідувачів очолили "Или Гриша, или Алексей". Додаємо декілька світлин із ігор першого етапу.

16 лютого вперше у 2021 році в Міському Палаці Мистецтв відбулись...

Опубліковано: 2021-02-23 15:55 Читати далі

Міжнародний День студента 2020

 Вінницькі КВНщики почали святкувати задовго до того, як цю дату внесли в офіційні святці нашої держави. Багато років підряд в цей день проходив розіграш Кубку КВН на призи мера міста Вінниця. Але в цьому році ця гра стала ще і логічними завершення 58-го сезону вінницького клуба веселих та найкмітливіших. Не лише у Вінниці, а й певно і у всій країні не існує інших культурологічних проектів, які б мали таку довгу та безперервну традицію.

Тож з дотриманням всіх засторог карантинного періоду у міському палаці мистецтв на сцену вийшли чотири...

Опубліковано: 2021-02-23 15:48 Читати далі

27-й Кубок міста із інтелектуальних ігор на призи міського голови

Завершився розіграш 27-го Кубку міста із інтелектуальних ігор на призи міського голови! Три ігрові дні у Міському Палаці мистецтв подарували місту переможців у іграх Брейн-Ринг та Ерудит-Квартет як у дорослому, так і в молодіжному заліку!

Володарями Кубку стала команда "Тундра" (кап. Максим Корсун), друга сходинка у команди "T.0.5.T" (кап. Ruslan Holovatiuk), третіми   були "Ксюша" (кап. Andrey Danchenko) та "Или Гриша, или Алексей" (кап. Дмитрий Коломеец).

В дисципліні Ерудит-Квартет місця розподілились так:

1-ші: "Ксюша"

2-гі: "Тундра",

3-ті: "Или Гриша, или...

Опубліковано: 2021-02-23 15:28 Читати далі

ХІV Між Народний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного та пародійного кіно

Пройшов ХІV-й фестиваль.

Він був важкий. Через пандемію «жива» Церемонія Нагородження була за тиждень скасована.

Але ми здобули новий досвід, провівши цю церемонію онлайн.

Тема цьогорічної Церемонії – кіномаскарад.

Ведучі – комік-група «Маски». Народні артисти України Георгій Делієв і Борис Барський провели Церемонію нагородження зі своєї студії з Одеси.

А ще - включення з Дніпра – Народний артист України Євген Чепурняк, з Ізраілю – Ян Левінзон, Києва - Заслужений артист України Віктор Андрієнко та Анатолій Борсюк.

Завершували...

Опубліковано: 2020-11-04 15:48 Читати далі

Святий Валентин на КВНі

Свято кохання та гумористичного божевілля.
Коли проводиться фестиваль більше 20 років, то у нього з'являються свої певні традиції. У Вінниці звикли відмічати День Святого Валентина з гумором та різними “няшними” дарунками для учасників і глядачів шоу в Міському Палаці мистецтв. Ось і цього року давні партнери та друзі фестивалю Ювелірний центр "Diadema"Кінотеатр ім.Коцюбинського і ресторан Маклауд Паб приготували свої подарунки. Тим, хто ставив цікаві питання командам КВН, дісталися квитки на прем'єри різних мелодрам, глядачам на ймення...

Опубліковано: 2020-02-18 16:06 Читати далі

Фестиваль-конкурс студентської творчості серед коледжів і училищ міста

До Дня Св.Валентина 13 лютого у МПМ пройшов фестиваль-конкурс студентської творчості серед коледжів і училищ міста. Організатори заходу МПМ, Департамент культури та Відділ молодіжної політики ВМР.
Майже в трьохгодинній безкомпромісній боротьбі жюрі фестивалю визначило номінантів і переможця. Кубок за креативність здобули студенти Коледжу культури і мистецтв ім.М.Леонтовича. Кращими у відеовізуалізації стало Вище міжрегіональне училище. В гуморі сильнішими визначили Транспортний коледж. Медичний коледж відзначили за кращі вокальні...

Опубліковано: 2020-02-14 17:35 Читати далі

Другий етап Чемпіонату міста із гри Брейн-Ринг

 У понеділок, 27 січня в Міському Палаці мистецтв завершився другий етап Чемпіонату міста із гри Брейн-Ринг! Першими о 15-30 на дистанцію вийшли учні старшого шкільного віку (10-11 класів та 1-2 курсів ПТУ та коледжів). 8 кращих команд змагались у двох групових етапах. В результаті на стадії півфіналів, посівши 3-тє місце зупинились "Ексцентриситет" (Подільський ліцей) та "На дріжжях" (ВТЛ). Більш вдалими були гравці іншої команди ВТЛ - "Когнітивний дисонанс", у них в активі "срібло" чемпіонату. Перемогу ж святкували учні ФМГ №17 "Учи матчасть"! Дякуємо за...

Опубліковано: 2020-01-29 11:30 Читати далі