Вінницький міський Палац мистецтв є комунальним закладом культури міста, який спрямований на здобуття знань, умінь та навичок за інтересами, забезпечення потреби у творчій самореалізації, організації змістовного дозвілля населення міста.

Міський Палац мистецтв працює як заклад культури, що підпорядкований міській раді з 19.09.1996 року.

На сьогодні в міському Палаці мистецтв функціонує 157 клубних формувань :

18  колективів художньої творчості, з них 8 народних та зразкових колективів,

22 фізкультурно-оздоровчих формувань, художня студія, гуртки з вивчення і удосконалення англійської мови, «Маленькі розумашки», театральний, клуб активних пенсіонерів «Добродарочка» та клуб «Історичної реконструкції «Аркона» тощо.

В гуртках, клубах за інтересами займається 2300 чоловік, із них 1500 дітей.

Вихованці творчих колективів за 20 років понад 2000 раз ставали переможцями Міжнародних, Всеукраїнських, обласних конкурсів та фестивалів.

Щороку в міському Палаці мистецтв проходить біля 180 заходів: концертні і розважальні програми, урочистості до загальнодержавних свят, тематичні та творчі вечори. Театралізовані  свята,  фестивалі, конкурси тощо. Протягом року заходи МПМ відвідує близько 120 тисяч чоловік.

За роки існування міський Палац мистецтв брав участь та був організатором близько 4000 заходів, які відвідали понад  2 млн. чоловік.

Телефон: (0432) 65-56-12, 65-56-13,  E-mail: zakladmpm@gmail.com,  Адреса: м. Вінниця, вул. Стрілецька, 44

Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook та наш канал у YouTube!