Напередодні Міжнародного жіночого дня у Вінниці традиційно обирають найгарнішу вінничанку. Організатором конкурсу краси «Міс Вінниця» з 1998 року став міський  Палац мистецтв. Щороку 16 красунь виборюють головну нагороду конкурсу- корону, титул «Міс Вінниця»  та «путівку» до фіналу національного конкурсу «Міс Україна». 

Вінницький конкурс краси - це завжди свято для глядачів і конкурсанток, багато подарунків від спонсорів, зустріч з відомими улюбленими  артистами, виконавцями, учасниками різних ТВ-шоу.

Доля неодноразово усміхалась фіналісткам «Міс Вінниця» на престижних Міжнародних, Всеукраїнських  конкурсах краси: «Королева Україна», Національний конкурс «Міс Україна».

В 2015 році МПМ та фіналістки конкурсу «Міс Вінниця», вперше організували та провели благодійний аукціон «Краса допоможе - Україна переможе» на підтримку військових у зоні АТО. Загалом  було зібрано більше 40 тис. грн. А у 2016 році було зібрано більше 32 тисяч грівен. В 2019 та 2020 роках загальний призовий фонд для переможниць становив понад 150 тисяч гривень! 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=izsDu-SudvQ Міс Вінниця 2016