Вже стало доброю традицією до Міжнародного дня захисту дітей проводити дитячо-юнацький фестиваль естрадного мистецтва «Зоряна мрія».

В 1997 році засновниками фестивалю естрадного мистецтва «Зоряна мрія» були співак та композитор Геннадій Білявський та директор міського Палацу мистецтв Євген Майданик.

Кожен фестиваль- це неповторне яскраве свято музики, танцю та вокалу. Концертна програма фестивалю «Зоряна мрія» складається з найкращих номерів творчих колективів МПМ. Його унікальність в тому, що це єдиний дитячий фестиваль на Україні , який проходить під живий супровід. З 2007-2015р.р. фестиваль «Зоряна мрія» проходив під музичний супровід гурту «Клондайк».

Сценарна група фестивалю «Зоряна мрія» щорічно шукає нову цікаву тематику,як для виконавців так і для глядачів. Слід зазначити, що мали успіх програми за тематикою:

«Триб‘ют концерт», «Пісні з країни кінемотографія», «Пісні-близнюки чи плагіат?» тощо.

У дитячо-юнацькому фестивалі «Зоряна мрія» щорічно бере участь близько 200 учасників віком від 5-22 років. Всі учасники фестивалю отримують солодкі призи, дипломи , подарунки від його організаторів та спонсорів. Відеоверсія фестивалю транслюється на місцевому ТВ-каналі «ВДТ».