День молоді

День молоді

Традиційно в останню неділю червня в Україні відзначають День Молоді. Цікаве свято з веселощами, розвагами для молоді організовує просто неба міський Палац мистецтв спільно з відділом молоді та туризму міської ради та центральним парком. У талановитої молоді міста є можливість не тільки змістовно і весело відпочити, а і самим прийняти участь у творчій частині свята. Виступають юні талановиті учасники естрадних та хореографічних колективів. Вінничан розважають енергійною та запальною музикою місцеві молоді та вже знані...

Опубліковано: 2016-03-15 21:26 Читати далі

День народження рок-н-ролу

День народження рок-н-ролу

12 квітня 1954 року вийшла в світ пісня Біла Хейлі «Rock n roll around the clocke».

Саме цей день вінницький рок-клуб взяв за відправну «точку» святкування Дня народження рок-н-ролу, який з 1994 року відзначається великим концертом щорічно саме 12 квітня.

Учасниками в різні роки ставали відомі вінницькі рок-гуртки, гості з інших міст, камерний хор та духовий оркестр, що виконують рок-н-рол.

Це день, коли зустрічаються люди, що люблять цю музику. Приєднуйтесь і ви.

Опубліковано: 2016-03-15 21:24 Читати далі

Дитячо-юнацький фестиваль “Зоряна мрія”

 

Вже стало доброю традицією до Міжнародного дня захисту дітей проводити дитячо-юнацький фестиваль естрадного мистецтва «Зоряна мрія».

В 1997 році засновниками фестивалю естрадного мистецтва «Зоряна мрія» були співак та композитор Геннадій Білявський та директор міського Палацу мистецтв Євген Майданик.

Кожен фестиваль- це неповторне яскраве свято музики, танцю та вокалу. Концертна програма фестивалю «Зоряна мрія» складається з найкращих номерів творчих колективів МПМ. Його унікальність в тому, що це єдиний дитячий фестиваль на...

Опубліковано: 2016-03-15 21:22 Читати далі

Турніри з інтелектуальних ігор


  Щорічні інтелектуальні турніри.

Відкритий Кубок м. Вінниці з інтелектуальних ігор  «Що? Де? Коли?», «Брейн-ринг», «Ерудит квартет»  серед шкільних та дорослих команд на призи міського голови. Проводиться щорічно -  в останній тиждень жовтня (під час осінніх канікул). 

Відкритий  Чемпіонат м. Вінниці з гри «Що? Де? Коли?»  серед шкільних  та дорослих команд. 7 турів Чемпіонату проводяться щомісячно  - з листопада по травень. 

Опубліковано: 2016-03-15 21:20 Читати далі

Star-teenager

  

Розважально-танцювальний конкурс „Стартінейджер” серед учнівської молоді

проводиться з 1994 року.

Організаторами виступають: міські департаментами освіти, культури, відділ у справах молоді та туризму, Палац мистецтв „Зоря”.

I.​ Мета та завдання конкурсу:

-​ виявлення, підтримка та розвиток молодих талантів;

-​ створення умов для формування у молоді сценічної культури, акторської майстерності, імпровізації, підвищення естетичного рівня розвитку молодої особистості;

- популяризація подібних конкурсів як форми організації...

Опубліковано: 2016-03-15 21:10 Читати далі

Фестиваль польової кухні пам’яті Тараса Сича

ПРО ІДЕЮ ТА ІСТОРІЮ:

Тарас Сич, пам’яті якого присвячено фестиваль, – вінничанин 1966 року народження. Закінчив у Вінниці школу № 11, потім політехнічний інститут (нині Вінницький національний технічний університет). Служив у лавах Радянської армії, а потім тривалий час шукав своє місце в житті. Працював завідувачем бібліотеки-філії № 17, а в останні роки життя – будівельником. Був послідовником руху хіпі, на дозвіллі брав участь у  ремонті монастиря (безоплатно, на волонтерських засадах. Загинув під час неоголошеної війни на сході України під...

Опубліковано: 2016-03-15 21:08 Читати далі

«Рок-урок»

В 2012 з успіхом пройшов пілотний рок-урок «Легенди року» для старшокласників міста. Унікальність даного заходу полягає в тому, що юні вокалісти  естрадної майстерні «Зоряна мрія», працюють «наживо» з професійними музикантами гурту «Клондайк».

Ведучий проекту - Олександр Шемет, відповідно до тематики рок-уроку розсказує про зірок-року, музикантів та рок-гурти. Знайомить молодь з різними музичними жанрами.

За цей період до уваги юних глядачів були представлені різні за тематикою рок-уроки: «Хіти рок-н-ролу», «Вітчизняний рок», «Легенди року-2»,...

Опубліковано: 2016-02-26 11:39 Читати далі

ВІННИЦІЯнський фестиваль

В рамках святкування Дня міста з 2007 року проходить «МіжНародний ВІННИЦІЯнський» фестиваль комедійного та пародійного кіно. За 9 років існування фестивалю, його гостями стали відомі актори, режисери: Емануїл Віторган, Давид Черкаський, Віктор Андрієнко, Володимир Горянський, Наталя Варлей, Руслана Писанка, Олексій Горбунов, Гоша Куценко, комік-трупа «Маски», журнал відео коміксів «Каламбур», представники культових телевізійних програм «Большая разница» та «Відеобитва», журналісти, телеведучі, спортсмени: Анатолій Борсюк, Сергій Долбілов,...

Опубліковано: 2016-02-26 11:38 Читати далі

«Міс Вінниця»

Напередодні Міжнародного жіночого дня у Вінниці традиційно обирають найгарнішу вінничанку. Організатором конкурсу краси «Міс Вінниця» з 1998 року став міський  Палац мистецтв. Щороку 16 красунь виборюють головну нагороду конкурсу- корону, титул «Міс Вінниця»  та «путівку» до фіналу національного конкурсу «Міс Україна». 

Вінницький конкурс краси - це завжди свято для глядачів і конкурсанток, багато подарунків від спонсорів, зустріч з відомими улюбленими  артистами, виконавцями, учасниками різних ТВ-шоу.

Доля неодноразово усміхалась...

Опубліковано: 2016-02-26 11:37 Читати далі