4 березня пройшов 21-ий конкурс краси «Міс Вінниця». Традиційно, за перемогу змагалися 16 учасниць, які були попередньо відібрані на кастингах конкурсу. Дівчат оцінювали по чотирьох виходах. Перше дефіле дівчат було у шубах від мережі магазинів хутра та шкіри «Princess». Зважаючи на сніжний березень та температуру глядацької зали, такий одяг був дуже актуальним. По завершенню номеру зал знайомився з конкурсантками за допомогою проведеного з ними міні-інтерв’ю. На другому виході дівчата станцювали постановку у стилі черлідингу. Допомагали у створенні цього енергійного та запального номеру черлідерки вінницької команди з американського футболу «Vinnytsia Wolves». Форму учасницям надала мережа магазинів «Мегаспорт».

Третє дефіле було у весняних сукнях від Наталії Горбонос. На створення данної колекції дизайнерку надихнула мода 70-их років минулого століття. Завдяки відповідній музиці та образу дівчат, глядачі на якийсь час занурились у епоху хіппі та відчули справжній подих найквітучішої пори року. Найочікуваніший вихід дівчат - у купальниках, за традицією був четвертим. Ними учасниць забезпечила мережа магазинів «Мегаспорт». Останнє дефіле допомогло журі остаточно визначитися з результатами.

У перервах між дефіле та хореографічними постановками з конкурсантками, глядачів розважали відомі артисти та колективи міста. А саме народний ансамбль танцю «Барвінок», вокальний ансамбль «Орфей» (керівник – Ірина Воєнна) творчої майстерні «Зоряна Мрія», фіналіст конкурсу «Україна має талант», художник Денис Дитинюк . Поки журі радилось щодо визначення переможниці, публіка насолоджувалась виступом спеціального гостя свята – гурту «Pianoboy» та його лідера Дмитра Шурова. Вслід за артистами на сцену вийшли дівчата з фінальним дефіле – у вечірніх сукнях від салону «Княжна». По його завершенню красуні, вже святково вбрані, залишились на сцені для нагородження. Кожна фіналістка отримала подарунки від організаторів та спонсорів: квіти від мережі магазинів «Мега Квіти», купальники, у яких вони дефілювали цього вечора, прикраси від вінницького ювелірного заводу «Diadema», набори по догляду за посмішкою від стоматологічного центру «Рапід» та сертифікати від спортивного клубу «Нокаут».

Далі було нагородження у номінаціях. «Міс Мас-медіа» – Вікторія Фільваркова – отримала у подарунок сертифікат на 2000 гривень від магазину взуття «Prego». «Міс Princess» – Дарина Лелюк і Вікторія Фільваркова – отримали у подарунок шуби від мережі магазинів «Princess». «Міс Diadema» – Єлизавета Панчук – отримала коштовний подарунок від генерального спонсора – ювелірної компанії «Diadema». «Міс Вінтур-плюс» – Оксані Серветник – подарував подорож головний меценат свята – туристична компанія «Вінтур-плюс». Двома рівноправними віце-міс стали Карина Оліх і Вікторія Сідлецька, які отримали подорожі від «Вінтур-плюс» та сукні від салону «Княжна».

Вже не вперше, міс глядацьких симпатій та головний титул «Міс Вінниця» отримує одна і та сама учасниця. Цього року нею стала Аліна Бабій. За перемогу у першій номінації вона отримала сукню від салону «Княжна» та сертифікат на 2000 гривень від «Prego». Також, як фаворитка глядачів, шляхом розіграшу вона обрала одного з тих, хто за неї голосував. Цей обранець також отримав коштовну прикрасу від «Діадеми». За перемогу у головній номінації – «Міс Вінниця 2018», Аліні подарували річний абонемент до спортивного клубу «Нокаут», шубу від мережі магазинів «Princess», сертифікат на 5000 гривень від магазину «Prego» та подорож від «Вінтур-плюс». Головна нагорода вечора - срібна корона від вінницького ювелірного заводу «Діадема», за традицією, не стала перехідною, а була подарована назавжди переможиці. Таким чином голова наглядової ради національно проекту Книга Рекордів України Олег Іваненко, який спеціально приїхав цього дня у Вінницю, зміг зафіксувати рекорд ювелірної компанії «Diadema», яка протягом 21-го року назавжди дарує коштовну корону кожній переможниці конкурсу.

Весняне свято краси завершилось, але глядачі, учасники та навіть організатори ще довго будуть перебувати під захопливими враженнями від цього дійства. Міський Палац мистецтв дякує усім спонсорам, меценатам та партнерам за підтримку та чималий внесок у створення цьогорічної «Міс Вінниця». Фотозвіт з конкурсу можна переглянути тут http://www.style-photo.com.ua/mis-vinnitsja-2018. До зустрічі на наступному святі!