26 лютого в «Галереї XXI» відбувся 4-й благодійний аукціон «Краса допоможе – Україна переможе» від фіналісток конкурсу краси «Міс Вінниця». Власноруч зроблені дівчатами поробки охоче купували учасники аукціону: відомі підприємці, депутати міської ради та працівники виконкому.

Перший лот за традицією без торгів купив народний депутат України Сергій Кудлаєнко. За інші точилась серйозна боротьба. З початкової ціни у 300 гривень торгівля закінчувалась у середньому на 2000-ах. І лоти були того варті. Дівчата, виготовляючи роботи (картини маслом та бісером, ікони, обереги тощо), дійсно вклали в них свою душу.
Рекорд по кількості придбаних лотів (5) цього року побив відомий вінницький підприємець, власник магазину «Princess» Осман Генч.

За традицією, найбільші «суперечки» велись за останній лот. Ним стала ікона Богородиці Остробрамської, вишита бісером Богданою Плотицею. За 16000 гривень її придбав генеральний директор компанії «Вінницябуд» Карло Гігінеішвілі і одразу передав ікону для наших бійців в АТО.

Поки рахувались гроші організатор аукціону, міський Палац мистецтв, провів лотерею серед учасників аукціону. Серед розіграних у ній призів були: картини від міського голови Сергія Моргунова та секретаря міської ради Павла Яблонського, книги Володимира Козюка, картина вінницького художника Віктора Байрака та фірмова парасолька від Віктора Бронюка.

Закінчився аукціон підведенням підсумків – було зібрано 46350 гривень! Всі кошти одразу були передані благодійному фонду «Подільська громада» для потреб наших бійців, що служать у зоні АТО.

Дякуємо за участь в аукціоні Григорію та Олександру Дерунам, Віталію Погосяну, Володимиру Онофрійчуку, Миколі Тихонюку, Олексію Некрасову та Володимиру Козюку.

Нагадуємо, що 4 березня у театрі ім. Садовського відбудеться фінал конкурсу краси «Міс Вінниця». Спеціальний гість – гурт «Pianoboy».