Міські конкурси краси у Вінниці проводяться з початку 90-х років. З 1998 року їх незмінним організатором став міський Палац мистецтв. Для самореалізації та самовдосконалення дівчат організатори роблять все. Фіналістки протягом півтора місяця займаються хореографією та дефіле, відвідують спортивний зал. Додайте до цього відвідування стоматологів, перукарів, візажистів, модельєрів і стає зрозуміло: наскільки насичена програма підготовки до фіналу конкурсу. Але, якщо взяти до уваги, що всі заняття – безкоштовні, а ще й до цього всі фіналістки отримають безліч подарунків – варто для себе, дорогої, помучитись. Слід додати, що наш конкурс, чи не єдиний, де дорогоцінна корона переможниці щороку робиться за окремим дизайном і назавжди віддається новообраній міс. Не випадково наші дівчата ставали переможницями та призерами національних конкурсів краси «Міс Україна» та «Королева України». (Фото Іра Твердохліб, Ольга Дудник, Ярослава Куряча, Юлія Стратегопуло). Окремо запитують про журі конкурсу, тому трішки про систему суддівства.

У відбірковому турі до складу журі входить 13-15 чоловік, половина з яких – представники засобів масової інформації. Голосування відкрите. При такій кількості членів журі, сума суб‘єктивних думок переходить у досить об‘єктивний вибір шістнадцяти фіналісток. Все як на політичних виборах: чим більше людей охоплює соціологічне опитування, тим менша похибка в результатах. У фіналі – зазвичай сім досвідчених членів журі. Вирішальне слово – у представника Національного конкурсу «Міс Україна». Тому що для всіх – головне, щоб наша переможниця гідно представила м. Вінницю на конкурсі «Міс Україна».

Також у лютому планується проведення 4-го благодійного аукціону. Кожна з учасниць фіналу виготовляє «hand made» вироби, які продаються. Всі зібрані кошти передаються на потреби вінничан, які служать в зоні АТО. За три попередніх аукціони було зібрано близько 120 тис. грн.. Отже, якщо Ви – молода незаміжня дівчина віком від 16 років, бажаєте краще виглядати, зав‘язати нові знайомства, отримати масу нових, позитивних вражень, тоді Вам до нас. Заявки на участь у конкурсі приймаються до 18 січня 2018 року в міському Палаці мистецтв. Загальний подарунковий призовий фонд конкурсу складає більше 100 тис. грн.

Довідки за тел. 27-66-84.