19 жовтня  вихованці клубу бального танцю данс-клуб «Болеро»  взяли участь в Міжнародному фестивалі-конкурсі танців «Кишинів страс-2017», який проходив 19.11.2017р. в м. Кишинів (Молдова). Клуб представляли  кращі пари  в різних вікових категоріях.

 На Міжнародні змагання до Молдови приїхали спортсмени  з багатьох країн світу . Суперники були достойні, гарно підготовлені, кожна пара має великий досвід у рейтингових змаганнях. Наші спортсмени достойно представили свій клуб  та  стали призерами в програмі стандарт, латина ,як в категорії Ювенали та Юніори, що свідчить про професійний склад тренерів з бального танцю, які працюють в МПМ зі своїми вихованцями.

Наші успіхи: Пішенко Олександр та Гонсалес-Шмігель Лаура  -  посіли почесне ІІ місце (тренер Маковій А.А.); Мартинова Аліна та Жуков Андрій -   посіли почесне ІІІ місце (тренер Маковій А.А.). Вітаємо з гарним  виступом вихованців клубу бального танцю данс-клуб «Болеро» на Міжнародних змаганнях  зі спортивного бального танцю. Бажаємо тренерам, батькам та їх талановитим дітям нових творчих успіхів і ніколи не втрачати волю та дух до перемоги!