4 листопада 2017 року  всі, хто  завітав  до міського Палацу мистецтв, стали свідками унікального проекту, який увійшов в історію нашого міста та Книги рекордів України , як найтриваліший концерт, підготовлений силами одного закладу.

Творчі колективи міського Палацу мистецтв  підготували концертну програму тривалістю понад 8 годин, в якій взяло участь понад 350 чоловік. 11творчих колективів  взяли активну участь в підготовці та проведені даного заходу, а саме три народних аматорських хорових колективи-«Дзвін», «Добродар», ім.Р.Скалецького; хореографічний жанр був представлений народними, сучасними, бальними танцями та степ-денсом: зразковий ансамбль народного танцю «Квіти Поділля», школа сучасного танцю «Болеро» та «3 ZET»,зразковий хореографічний колектив «Степ-компанія», зразквоий ансамбль бального танцю данс-клуб «Болеро»; зразкова майстерня естрадного мистецтва «Зоряна мрія»; вихованці театрального гуртка, театру мод «Фешен-подіум» та краща команда КВН сезону 2016-2017р.р.

Сподіваємось, що найдовший концерт задовольнив найвибагливішого глядача, в концерті  прозвучали найкращі  світові та українські хіти, пісні сучасної епохи . Фейєричні  сучасні танцювальні композиції та запальні українські танці викликали позитивні емоції та щедрі глядацькі оплески.

О 18.35хв.  представник Книги рекордів України, який весь цей час спостерігав за дійством, вийшов на сцену і оголосив про реєстрацію нового рекорду, в категорії «Масові заходи»- найтриваліший концерт, (який тривав 8 годин 35 хвилин), організований та проведений творчими колективами однієї установи та вручив  Диплом колективу міського Палацу мистецтв. Учасники  творчих  колективів МПМ віком від 5 до 92 років присвятили свій  рекорд Всеукраїнському дню працівників культури та майстрам народного мисте