24, 25 жовтня 2017 року в МПМ пройшли рок-уроки для старшокласників міста. Вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» разом зі своїми викладачами Воєною І.С. та Майбородою В.В. у співпраці з гуртом «Sunrise» підготували цікаву програму за темою «Слухай РОК. Слухай THE BEST» . До програми увійшли найкращі композиції з двох останніх рок-уроків «Саундтреки» та «Вітчизняний рок», а також прозвучали нові композиції з репертуару українських гуртів «ОЕ», «Бумбокс», «СКАЙ», «Скрябін», Сергія Бабкіна. Ведучий лекції-концерту Юрій Постовий , вміло поєднав розповідь про відомі фільми ,саундтреки до них, виконавців з інтерактивним спілкуванням із глядачами.

В програмі лекції-концерту прозвучали пісні з кінофільмів «Трансформери-2», «Учень чародія» , «Століття Якова», тощо. Цікавий пісенний матеріал, професійне виконання творів юними вокалістами з музикантами гурту «Sunrise» створювало гарну атмосферу. Глядачі із задоволенням підспівували улюблені пісні .

За два дні програму переглянули близько 1000 чоловік з 9 шкіл міста. Рок-уроки проводились в рамках грантового конкурсу місьвиконкому. Нагадуємо всім прихильникам рок-музики, що 22 листопада в Палаці мистецтв «Зоря» відбудеться - Прем‘єра рок-опери «Ісус Христос- супер зірка» . Багато гарних , позитивних емоцій ГАРАНТУЄМО !