11 жовтня в міському Палаці мистецтв було проведено інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?» до Дня захисника України «Сила нескорених». На турнір були запрошені команди, які в зоні АТО та в тилу захищають незалежність нашої країни. Учасниками гри стали наступні команди: «Зв’язківець» (військова частина А 1660), «Патріот» (військові медики, учасники АТО), «Подільська громада» (команда волонтерів БФ «Подільська громада), «ДСНС» (Головне управління ДСНС України у Вінницькій області), «Вінполіс» (Управління патрульної поліції м. Вінниці) та команди майбутніх захисників України: «ВО» (студенти відділення воєнізованої охорони Вінницького транспортного коледжу), «Фортуна» (студенти ВПУ ЛДУБЖД у м. Вінниці), «CSS» (майбутні військові медики, студенти ВНМУ імені М.І. Пирогова), «Армата манус» ( студенти ВНМУ імені М.І. Пирогова, волонтери ВМКЦ-ЦР) та дві команди юних волонтерів з ЗОШ №4.

Запекла боротьба за перемогу у турнірі відбувалась до останнього запитання. Призери були визначені лише за додатковим показниками. Перемогла та отримала Кубок команда «ДСНС» (Головне управління ДСНС України у Вінницькій області). 2 місце зайняла команда - «Патріот» (військові медики, учасники АТО). 3 місце зайняла команда « Вінполіс» (Управління патрульної поліції м. Вінниці). Команди призери отримали цінні подарунки.

Всі команди учасниці отримали дипломи від організаторів турніру: департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА, міського Палацумистецтв та БФ «Подільська громада Одне з запитань турніру. Збройні сили Української Народної Республіки у війні за збереження державності дуже активно використовували бронепоїзди. Цікаво, що славетний бронепоїзд із назвою «ВОНА» був трофейний. А в битві за Вапнярку, коли він переміг в сутичці ворожий бронепоїзд «Коршун», так би мовити здійснив ЇЇ. Як писав Олександр Дюма-батько, той хто здійснює ЇЇ частенько відчуває докори сумлінням, а той хто прощає, ніколи не жалкує про це. Напишіть, хто така ВОНА? Відповідь:Помста.Коментар: Бронепоїзд «Помста» був захоплений військами УНР у лютому 1919 року, коли і отримав таку назву. І вже в першому ж бою після перейменування здобув надважливу перемогу в дуелі бронепоїздів у битві за Вапнярку.