25 червня в ЦПКіВ на Фонтаній площі  до Дня молоді  міський Палац мистецтв спільно з виконкомом вінницької міської ради, департаментом культури міської ради, департаментом соціальної та молодіжної політики ОДА, відділом молоді та туризму міської ради презентував новий культурно-мистецький проект «Свято випускників». Святково прикрашена площа, фото-зони, виставка автомобілів, майстер класи по «Фейс-АРТу» та по виготовленню браслетів, концертно- розважальна програма та дискотека створили атмосферу гарного настрою та позитиву для  з вінничан та гостей міста, які стали учасниками святкового дійства. Свято стартувало о 17.00 виступом рок-гурту «Кросворд». Виконання каверів світових хітів солісткою гурту Вірою Майбородою дало змогу випускникам різних  років та «століть» пригадати свої випускні вечори, від душі поспівати та потанцювати.

Через годину концертну естафету підхопили вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» МПМ (керівники Ірина Воєнна, Віра Майборода). Кожен виступ талановитих молодих вокалістів знаходив відгук у  глядача, який щедро  дарував їм свої оплески вже з перших акордів виконання улюблених сучасних хітів. Нікого не залишив байдужим  виступ ансамблю «Зірковий батальйон» з попурі українських народних пісень. Далі  святковий марафон продовжив  один із улюбленіших гуртів вінничан «Ларус», який представив свою музичну програму , від якої отримали задоволення меломани  різних поколінь.

Ведучий програми Юрій Постовий вдало поєднав  ведення  концертної програми  з креативними цікаві конкурсами серед глядачів свята. Серед багатьох розіграних призів, основну інтригу свята складав розіграш трьох основних: сукня - від  магазину «Княжна», золота прикраса- від ювелірної фірми «Діадема», путівка до Турції- від туристичного агентства «Вінтур Плюс». Лотерейний білет  за 10 грн. міг купити будь який бажаючий. Таким чином було зібрано і передано 2072 грн. ГО БФ «Подільська Громада» для воїнів-вінничан, що служать у зоні АТО.

А щасливчиками розіграшу лотореї стали гості міста: юнак зі Жмеринки, що виграв сукню для своєї дівчини, випускниця з Олександрівки, що навчатиметься у Вінниці, переселенка зі Слав‘янська. Ми вітаємо переможців ! Вінниця вкотре довела, що це місто усміхнених, радісних людей! Вінниця - гостинне  місто! У гостей наше місто залишає лише гарні незабутні спогади. І, як годиться, «Свято випускників» завершила дискотека від DJ  MuZON. Дякуємо всім хто приєднався до святкування Дня молоді, хто  разом із нами співав, танцював. На згадку залишились  позитивні фотки  і гарний настрій, а це значить свято вдалось!!!