17 червня відсвяткував свій 25-й ювілей дитячо-юнацький фестиваль естрадного мистецтва «Зоряна мрія». Ідея створення муніципальної майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія», а потім і фестивалю належить співаку та композитору Геннадію Білявському, яку підтримав та втілив в життя директор міського Палацу мистецтв Євген Майданик.

За час існування фестивалю, на сцену вийшло понад 5000 тисяч юних талантів :

…з них понад 700 вокалістів,

…та чотири тисячі вихованців танцювальних колективів!

Цьогорічний фестиваль, як завжди подарував своїм шанувальникам незабутнє феєрично вокально-хореографічне дійство, в якому взяло участь понад 150 учасників з творчих колективів Палацу.

Нагадаємо всім шанувальникам нашого фестивалю, що з 2008 року він проходить під живий супровід професійного гурту. Ювілейний 25-й фестиваль «Зоряна мрія» юні вокалісти працювали під супровід гурту «Sunrise». Концертна програма складалась із виступів дебютантів та досвідчених артистів-випускників творчих колективів МПМ . Слід, сказати що всі випускники ювілейного фестивалю, отримали пам'ятний подарунок з диском про свій виступ.

ЙДЕМО ДО МЕТИ РОКАМИ, РАЗОМ СТАНЕМО ЗІРКАМИ!

Дякуємо за постійну підтримку в організації та проведенні фестивалю Вінницька міська рада та Департамент культури.

Окремі, слова подяки, висловлюємо багаточисельній команді, що причетна до підготовки та проведенню 25-го фестивалю «Зоряна мрія» - всім керівникам творчих колективів та організаційно-технічним службам.