9 лютого, в Міському Палаці мистецтв стартував розіграш Чемпіонату міста із БРЕЙН-РИНГУ сезону 2021 року! Змагання відбуваються на призи міського голови та за підтримки Вінницької Міської Ради! Після 19 стартових поєдинків в лідерах команди "КСЮША" та "Т.0,5.Т", що не зазнали жодної поразки. Між собою вони двічі зустрінуться на етапі другому. Трійку замикає "АК", групу найближчих переслідувачів очолили "Или Гриша, или Алексей". Додаємо декілька світлин із ігор першого етапу.

16 лютого вперше у 2021 році в Міському Палаці Мистецтв відбулись інтелектуальні змагання за участю школярів в рамках Чемпіонату міста з БРЕЙН-РИНГУ на призи міського голови! Боротьбу розпочали учні загальноосвітніх шкіл міста в категорії до 9 класу.

Із 14 команд, що реєструвалися до участі - до фіналу за результатами 22 ігор та понад сотні запитань кваліфікувались 7 із них, а саме: - Сингулярність (ВТЛ),  - Покоління NEW (шк. №12), - Еврика (шк. №31), - Хачі з Турбова (ФМГ №17), - Вторник (ФМГ №17), - МНТ (збірна шк.-л. №7 та ФМГ №17), - Кемпа (шк. №13). Фінал відбудеться 19 травня о 14-30 в Міському Палаці мистецтв. 

  

 19 та 20 травня 2021 року у Міському палаці мистецтв відбулись фінальні ігри Чемпіонату міста на призи міського голови із гри брейн-ринг. У чотирьох вікових категорях змагались школярі середньої вікової групи (до 9 класу), школярі старшої вікової групи (до 11 класу), студенти ВНЗ та дорослі учасники. Змагання проходили за підтримки Вінницької міської ради, Департаменту культури ВМР, Департаменту освіти ВМР та на призи міського голови Сергія Моргунова. Цими змаганнями завершився сезон  інтелектуальних ігор 2020\2021 рр. у місті Вінниці. 

Переможці серед школярів середньої вікової групи до 9 класу: 1 місце: "Хачі з Турбова" ( збірна ФМГ № 17 та ВТЛ), 2 місце: "Сингулярність" (ВТЛ), 3 місце: "Вторник" (ФМГ № 17). Команда "Кемпа" (школа №13) набрала таку ж, як і призери кількість залікових балів, але поступилась призовим місцем за додатковими показниками.

Переможці серед молодіжних команд і команд ВНЗ: 1 місце: "Леді і бродяги" (ДонНУ), 2 місце: "Учи матчасть" (збірна), 3 місце: "CSS Галичина" (ВНМУ)

Вітаємо переможців у категорії школярів старшої вікової групи до 11 класу: 1 місце: "МіленіУМ", ВВПУСП, 2 місце: "Золоті школярі", Гуманітарна гімназія №1 ім. М.І. Пирогова, 3 місце: "Константа", Фізико-математична гімназія №17

Вітаємо переможців у категорії дорослих команд: 1 місце: "Т.0,5.Т", капітан Руслан Головатюк, 2 місце: "АК", капітан Артем Пилипчук, 3 місце: "Ксюша", капітан Андрій Данченко

Всі призери отримали подарунки від міського голови, дипломи за його підписом та пам'ятні медалі, а команди-переможці ще й дизайнерські трофеї - Золоті Сови!