Вінницькі КВНщики почали святкувати задовго до того, як цю дату внесли в офіційні святці нашої держави. Багато років підряд в цей день проходив розіграш Кубку КВН на призи мера міста Вінниця. Але в цьому році ця гра стала ще і логічними завершення 58-го сезону вінницького клуба веселих та найкмітливіших. Не лише у Вінниці, а й певно і у всій країні не існує інших культурологічних проектів, які б мали таку довгу та безперервну традицію.

Тож з дотриманням всіх засторог карантинного періоду у міському палаці мистецтв на сцену вийшли чотири команди КВН "Хороші Парні" (ДонНУ), "Збірна Торгового" (ВТЕІ), "Четверта Спроба" і "Рітузи". Організатори - Вінницький міський Палац мистецтв та ГО "Вінницький КВН". В журі ветерани КВНівського руху міста, чемпіони міста та країни.

Команди грали чотири конкурси: візитку, розминку, капітанський біатлон та СТЕМ (студентський театр естрадних мініатюр). В перших двох конкурсах досвідченій команді "Четверта Спроба" (так команда назвалась у цьому сезоні щоб після трьох невдач все ж таки здобути чемпіонські лаври) на чолі з кращим капітаном та тренером минулих років Андрієм Загоруйко вдалося перемогти з відчутним відривом по балам. Але уже на капітанському біатлоні кращим виявився капітан "Рітузів" Олег Волос. В четвертому конкурсі студенти ДонНУ зробили невеличку сенсацію, лише недобравши до максимуму кілька балів. Але це дало їм змогу стати тільки срібними призерами чемпіонату КВН Вінниці 2020 року. Треті "Рітузи", четверті "Збірна Торгового". Четверта спроба стала переможною для команди Загорулька. На нагородженні всіх привітав та вручив призи від від мера Вінниці Сергія Моргунова директор МПМ Євген Майданик.