Свято кохання та гумористичного божевілля.
Коли проводиться фестиваль більше 20 років, то у нього з'являються свої певні традиції. У Вінниці звикли відмічати День Святого Валентина з гумором та різними “няшними” дарунками для учасників і глядачів шоу в Міському Палаці мистецтв. Ось і цього року давні партнери та друзі фестивалю Ювелірний центр "Diadema"Кінотеатр ім.Коцюбинського і ресторан Маклауд Паб приготували свої подарунки. Тим, хто ставив цікаві питання командам КВН, дісталися квитки на прем'єри різних мелодрам, глядачам на ймення Валентин, Валентина та навіть Валентиновичам вручили подарункові сертифікати на ювелірні вироби вартістю 500 гривень, а молода фартова пара Соломія та Богдан перемогла своїх візаві в імпровізованому змаганні, і відразу після шоу відправилась на романтичну вечерю до популярного ресторану.
Всі інші глядачі поринули у світ гумору та креативу, який творили вісім вінницьких команд, що змагалися у чемпіонаті міста з КВН на призи міського голови Сергія Моргунова. В поточнму сезоні головна інтрига суперництва пролягла між двома престижними вишами: Донецьким національним університетом та Вінницьким торговельно-економічним інститутом Київського національного торговельно-економічного університету. Перші виставили дві свої найсильніші команди "Хорошії парні" і "Пацани і Катя", а другі одразу три колективи: "Збірна Торгового", "Перший раз" і "Я в шоці!". Крім них за кубок фестивалю боролись команда Вінницького транспортного коледжу “Колеги” і незалежні резиденти гумору команда "Четверта спроба", та недавні учасники фестивалю Ліги Сміху у Одесі команда "Рітузи".
Цього разу в трьох конкурсах впевнено лідирували та перемогли хлопці та дівчина з "Четвертої Спроби". Вони й отримали пластикове серце Кубку.
Попереду у команд Чемпіонату КВН Вінниці залишились ігри на півфіналі у березні та фіналі на День Гумору.