23-30 червня 2019 року зразковий хореографічний колектив «Степ-компанія» МПМ перебував на Міжнародному мистецькому фестивалі-конкурсі «Самоцвіти аква-фест» (Болгарія), де успішно виступив та зайняв два перших місця в різних вікових категоріях.
Фестиваль зібрав творчу молодь з різних країн, а саме з Польщі, Угорщини, Болгарії, Білорусії, Туреччини. України. Боротися за призові місця довелось з 15-ма танцювальними колективами. Журі відзначило високу професійну виконавську майстерність учасників вінницького хореографічного колективу «Степ-компанія» (керівники Леся та Микола Семенови), цікаві за сюжетом танцювальні композиції за що колектив був запрошений до участі в гала-концерті фестивалю. Гарні враження, спогади про змагання, нові знайомства та відпочинок на Чорному морі в Болгарії на довго залишаться в пам‘яті юних артистів.23-30 червня 2019 року зразковий хореографічний колектив «Степ-компанія» МПМ перебував на Міжнародному мистецькому фестивалі-конкурсі «Самоцвіти аква-фест» (Болгарія), де успішно виступив та зайняв два перших місця в різних вікових категоріях.
Фестиваль зібрав творчу молодь з різних країн, а саме з Польщі, Угорщини, Болгарії, Білорусії, Туреччини. України. Боротися за призові місця довелось з 15-ма танцювальними колективами. Журі відзначило високу професійну виконавську майстерність учасників вінницького хореографічного колективу «Степ-компанія» (керівники Леся та Микола Семенови), цікаві за сюжетом танцювальні композиції за що колектив був запрошений до участі в гала-концерті фестивалю. Гарні враження, спогади про змагання, нові знайомства та відпочинок на Чорному морі в Болгарії на довго залишаться в пам‘яті юних артистів.