Під цим гаслом 5 червня пройшов у міському Палаці мистецтв концерт для дітей, що відпочивають в літніх шкільних таборах. Вихованці творчих колективів підготували цікаву різножанрову програму, в якій взяли участь юні вокалісти зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія», танцювальні колективи «Степ-компанія», «Квіти Поділля», школи сучасного танцю «Болеро» та артисти-початківці з театрального гуртка.
Жваві й танцювальні сучасні пісні у виконанні Ірини Посної, Валерії Ткачук, Софії Малиновської, Наталі Заблоцької, Лізи Кирилюк, Інни Романюк, Влада Челебієва, Уляни Чайкоської,Івана Мойсеєва, сестричок Яремчук викликали у глядача лише позитивні емоції, юних артистів нагороджували гучними аплодисментами. Свою порцію аплодисментів отримали вихованці театрального гуртка Ярослав Плахотнюк, Вероніка Воєвода, Анастасія Рога, Олег Гальчук , Ольга Котяш та інші за добірку мініатюр на шкільну тематику.
Яскраві танцювальні композиції «Чарівниці», «Вітер в обличчя», «Східні візерунки», «Кізонька», «Подих природи» не залишали нікого байдужими, глядачі в залі активно танцювали на «місцях».
Впевнені, що концертна програма «Літо, радісна пора!» залишила у дітей гарні приємні спогади та враження!
Гарний настрій літніх канікул для учасників шкільних таборів створювали вихованці творчих колективів міського Палацу мистецтв та їх керівники Віра Майборода, Ірина Воєнна, Віолета Нагорна, Марія Мойсеєва, Леся та Микола Семенови, Даша Мазуркевич, Катерина Кишинська, Олена та Сергій Солодських, Алла Когут та ведучі концерту Анастасія Рога та Олег Гальчук.