18 травня Вінниця святкувала День Європи. Осторонь цього прекрасного яскравого дійства не залишились творчі колективи МПМ.
Вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» - (керівники Марія Мойсеєва, Віолета Нагорна, Віра Майборода, Ірина Воєна) – взяли участь у святковій концертній програмі «Подільське сузір‘я юних талантів», яка була презентована на площі «Водограю»в ЦПКіВ.
В концертному марафоні цього року взяли участь переможці обласного фестивалю «Проліски надії» , читці , інструменталісти, вокалісти з 10 районів області презентували своє мистецтво вінничанам та гостям міста.
Палац дітей та юнацтва, центр дитячої творчості «Дивосвіт», вокальний ансамбль польського дому, модельні студії «Стефанель» , «Брилліант» дарували глядачам своє мистецтво під щирі оплески глядачів.
Не дивлячись на капризи погоди , настрій на площі «Водограю» був позитивний ! Дякуємо всім юним артистам та їх керівникам, які створили справжнє свято для вінничан та гостей міста!

В рамках святкування Дня Європи для вінничан та гостей міста був презентований новий спільний творчий проект «European Musical Travel», 
за участю Академічного камерного хору «Вінниця» , зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія», зразкового ансамблю бального танцю данс-клуб «Болеро» та гурту «Sunrise». Погода, правда , внесла свої корективи , програма розпочалась на годину пізніше, від заплановано часу, але той хто її переглянув зміг насолодитися відомими творами з відомих рок-опер та мюзиклів. 
Вихованці танцювальних колективів МПМ взяли участь у флеш-мобі. Дякуємо всім вихованцям творчих колективів МПМ, керівникам та їх батькам ,які брали участь у підготовці та проведенні Дня Європи у Вінниці.