Вечір пройшов в теплій, дружній атмосфері. Ювіляра прийшли привітати його вірні друзі, колеги з якими  він працював в різних творчих колективах, співпрацював як композитор. Незабутні враження залишились у глядачів від виступу та вітань на адресу

Г. Білявського академ. камерного хору «Вінниця» (артистом якого він був довгий час), ансамблю спілки поляків Вінниччини «Срібні голоси»,учнів ЗШ №18, вихованців творчих колективів міського Палацу мистецтв. Особливе місце в житті Геннадія займав  його проект, який він зміг втілити в життя на базі МПМ 23 роки назад- муніципальна творча майстерня естрадного мистецтва «Зоряна мрія». В ній навчаються  понад 80 чол., віком від 5-22 років. І звичайно, виступи випускників та вихованців «Зоряної мрії» стали родзинкою концерту : Ольга Мельник, Даша та Андрій Понайотови, Дарина Красновецька, ансамбль «Зірковий батальойн» порадували маестро. Особливі слова подяки хочемо висловити ведучому концерту Максиму Никитенко (ведучому програми «Світанок»), Андрію Осадчуку (співаку і композитору м. Київ) , які знайшли час в своєму щільному творчому графіку і привітали свого вчителя та друга.

     Творчий вечір  закінчився на мажорній ноті  вірша, який присвятив  ювіляру його давній друг Віктор Байрак та прекрасної пісні, що понад 20 рік потому написав Геннадій в соавторстві з О. Бальменко-  «Зоряна мрія». В ній є прекрасні мудрі слова :

Добрі люди, збережіть дитинства казку

Посівайте щастя золотеє жито

Це єдине, ми благаєм вас, будь-ласка

Це єдине, задля чого треба жити. 

 

      Геннадію колектив МПМ бажає міцного здоров‘я і втілити всі свої творчі задуми!