Наприкінці березня, зразковий ансамбль народного танцю «Квіти Поділля» (керівники Олена та Сергій Солодських) МПМ, відвідали Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Пектораль талантів», що проходив в м. Харків.
Не дивлячись на велику кількість учасників з різних куточків України та близького зарубіжжя та шалену конкуренцію, колектив вразив журі конкурсу високою виконавською майстерністю під час танцювальної сюїти «Родослав», хореографічних композицій «Кізонька» та «Чіпаки». 
На конкурсі колектив представляли три концертних склади колективу (молодша, середня та старша групи).
Журі одностайно присудили «Гран-Прі» Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Пектораль талантів» вінницькому танцювальному колективу МПМ «Квіти Поділля» .
Також кожний склад колективу отримав дипломи І та ІІ ступенів. Вітаємо з яскравою перемогою подільських танцюристів і їх керівників Олену та Сергія Солодських! 
Слід сказати , що колектив в цьому році відзначає своє 30-річчя. Насолодитись самобутніми українськими танцями у виконанні танцюристів «Квіти Поділля» вінничани зможуть в травні.