17 та 18 жовтня у міському Палаці мистецтв пройшли рок-лекторії для школярів нашого міста. Цього разу програма була патріотичного спрямування: виконувалися виключно українські хіти як жанру «рок», так і «поп» чи «естрада», але у роковій обробці. Концерт-урок охопив період від 70-их років минулого століття до найновіших композицій сучасності. 
Вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» разом зі своїми викладачами Іриною Воєнною та Вірою Майбородою у співпраці з гуртом «Sunrise» підготували цікаву програму. Протягом півтори години зі сцени звучали пісні гуртів «Воплі Відоплясова», «Антитіла», «Мандри» та інших відомих українських співаків. Юна публіка була у захваті, аплодувала та підспівували знайомі пісні, а також робили селфі з нашими артистами. Ці міні-лекторії не тільки ознайомили дітей з українською музичною культурою, а і дали можливість відчути справжній запал живого концерту. 
Відвідування наших рок-уроків є абсолютно безкоштовним, так як цей культурно-освітній проект завжди підтримується міською радою. Чекаємо школярів та усіх вас на наступних рок-уроках, які проходитимуть в нашому Палаці у листопаді-грудні цього року. Точніші дати повідомимо згодом.