11 жовтня в Палаці мистецтв «Зоря» було проведено інтелектуальний турнір до Дня захисника України «Сила нескорених» серед команд військових, волонтерів, учасників АТО, працівників ДСНС, правоохоронних органів та майбутніх захисників України.

 

Команди-учасники за правилами « Що? Де? Коли?» протягом гри відповіли на 14 тематичних запитань. Змагання були приурочені до Дня захисника України, тому окрім цікавої гри команди також отримали музичні привітання з прийдешнім святом від вокалістів, які навчаються у творчій майстерні МПМ.

 

За підсумками призові місця зайняли наступні команди: 
3-є місце поділили команда Головного управління ДСНС у Вінницькій області та команда Вінницького ліцею цивільного захисту; 
2-е місце поділили команда військової частини А 2656 «Зв’язківець» та команда «Вогнеборці» (студенти Вінницького училища Львівського університету безпеки життєдіяльності). 
А перемогла команда вінницьких поліцейських «Копи». Всі призери були нагородженні цінними подарунками.


Організували турнір Департамент соціальної та молодіжної політики ОДА та Міський Палац мистецтв. Усі команди були запрошені до участі у відкритому Кубку Вінниці з інтелектуальних ігор на призи міського голови, який розпочнеться для школярів 29 жовтня о 12.00, а для студентських та дорослих команд – 5 листопада о 18.00.