24 серпня, з нагоди 27-ї річниці Незалежності України, у нашому місті відбувся VII-ий фестиваль сучасного українського мистецтва «Подільська пектораль».

Майдан Незалежності розділився на кілька святкових тематичних зон, де розташувались виставки народного мистецтва, інтерактивні локації історії та сучасної української культури.

Біля фонтaну «Мушля» свою творчість вінничанам дарували кращі учні закладів культури міста, серед яких юні вихованці нашої естрадної майстерні «Зоряна мрія».

На головній сцені біля місьвиконкому відбувся грандіозний святковий концерт «Таланти рідної землі, тобі даруєм, Україно!».

На одній сцені зустрілися кращі колективи та виконавці міста та області, серед яких зразковий ансабль народного танцю «Квіти Поділля», гурт «SUNRISE» та солісти вокальної студії «Зоряна мрія» міського Палацу мистецтв.

Дякуємо керівникам наших вокальних класів (Віра Майборода та Ірина Воєна) та творчих колективів (Олена і Сергій Солодських та Олег Фарафонов), які допомогли у створенні цього святкового дня гарного, піднесеного та патріотичного настрою.