Дарина Красновецька - вихованиця творчої майстерні "Зоряна Мрія" здобула перше місце на Всеукраїнському благодійному дитячому фестивалі "Чорноморські Ігри" у категорії "Дівчата середня група".
Це вже друга її перемога у цих змаганнях, минулого року наша юна зірочка посіла перше місце у молодшій категорії. Цьогоріч Дарінка, як учасник суперфіналу, отримала у подарунок запис пісні у студії М1/М2.
Бажаємо їй нових цікавих змагань, яскравих вражень та все більших здобутків! А згодом - повні зали глядачів, натовпи фанатів та максимальної реалізації! 
Також вітаємо її наставника - викладача класу вокалу Зразкової естрадної майстерні "Зоряна мрія" МПМ - Віру Майбороду. Вона доклала усіх можливих і неможливих зусиль для здобуття цієї вершини! 
Відео виступу на "Чорноморських іграх-2018" нашої талановитої вихованиці та нагородження переможців фестивалю можна переглянути за посиланнями, вказаними нижче.

https://www.youtube.com/watch?v=l3L_RNEvDyw&feature=share Дарина Красновецька - Je suis malade, "Чорноморські Ігри" 2018
https://www.youtube.com/watch?v=fAN3fK4oQbg&app=desktop Нагородження фіналістів та вручення Гран - прі на фестивалі "Чорноморські Ігри" 2018