Під цим гаслом 12 червня пройшов у міському Палаці мистецтв концерт для дітей, що відпочивають в літніх шкільних таборах. Вихованці творчих колективів підготували цікаву різножанрову програму, в якій взяли участь юні вокалісти зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія», танцювальні колективи «Степ-компанія», «Квіти Поділля», данс-клуб «Болеро» бальні танці, колектив сучасного танцю «Три ЗЕТ» та артисти-початківці з театрального гуртка.
Жваві й танцювальні сучасні пісні у виконанні Ірини Посної, Олександри Вершиніної , Даші Галич, Валерії Ткачук, Ані Березняк, Насті Таранчук, квартету «Віваче», Дарини Красновецької викликали у глядача лише позитивні емоції, юних артистів нагороджували гучними аплодисментами. Свою порцію аплодисментів отримали вихованці театрального гуртка Ярослав Плахотнюк, Вероніка Воєвода, Анастасія Рога, Олег Гальчук за добірку мініатюр на шкільну тематику.
Яскраві танцювальні композиції «Запрошення на вальс», «Вітер в обличчя», «Нове покоління», «Подільські вечорниці», «Дуба-танець» не залишали нікого байдужими, глядачі в залі активно танцювали на «місцях».
Впевнені, що концертна програма «Літо, радісна пора!» залишила у дітей гарні приємні спогади та враження!
Гарний настрій літніх канікул для учасників шкільних таборів створювали вихованці творчих колективів міського Палацу мистецтв та їх керівники Віра Майборода, Ірина Воєнна, Леся та Микола Семенови, Світлана Зарубіна, Андрій Маковій, Наталя Зозуля, Іван Дунаєвський, Олена та Сергій Солодських, Алла Когут та ведучі концерту Анастасія Рога та Олег Гальчук.