До Міжнародного дня захисту дітей Виконком міської ради та Міський Палац мистецтв організували та провели 22-ий дитячо-юнацький естрадний фестиваль зразкової майстерні «Зоряна Мрія».
Цьогорічною темою заходу стала робота в команді: ансамблі, дуети та квартети. Учасники концерту виконували хіти популярних українських та всесвітньо-відомих тандемів. Цього вечора на сцені звучали композиції гуртів «ABBA» та «Время и Стекло», бойз-бенду «*NSYNC», дуету Монсеррат Кабальє і Фредді Мерк'юрі, а також багато інших відомих творів.

Усе це дарували глядачам учасники творчої майстерні «Зоряна Мрія» міського Палацу мистецтв, віком від діток, які навчаються у початковій школі, до випускників та навіть студентів вузів. Окрім того, деякі номери виконувались учасниками у тандемі з випускниками майстерні, а також відомими у Вінниці виконавцями: суперфіналісткою проекту «Голос Країни. Перезавантаження» Ольгою Мельник, суперфіналістом проекту «Х-фактор» та фронтменом гурту «OWL» Богданом Совиком та солісткою Вінницької обласної філармонії Наталією Лановенко.

Не лише гарними піснями був багатий цей захід. Протягом вечора на сцену виходили хореографічні колективи Палацу, які танцювали у найрізноманітніших жанрах. Це зразковий ансамбль бального танцю данс-клуб «Болеро», зразковий ансамбль народного танцю «Квіти Поділля», зразковий хореографічний ансамбль «Степ-Компанія», клуб сучасного танцю «3Z» та народний колектив сучасного танцю данс-клуб «Болеро». 
Публіка не могла стримати захвату і дарувала як юним, так і вже професійним артистам шквал оплесків, а деяким і квіти. 
По завершенню концертної програми організатори привітали учасників дійства та вручили спеціальні пам’ятні подарунки виконавцям, які цього року випускаються з майстерні «Зоряна мрія». Окрім того, Палац мистецтв дякує за підтримку в організації і проведенні фестивалю ювелірній компанії «Діадема», будівельній компанії «ВінницяБуд», торговій марці «Бон Буассон» (найкращі солодкі і не тільки напої) та ігровому центру «Ігроманія».