19 травня Вінниця святкувала День Європи. Багато привітань, сюрпризів і різноманітних розваг подарували організатори та спеціальні гості вінничанам і жителям інших міст, які цього дня приїхали долучитись до нашого святкування.
За доброю вінницькою традицією, на День Європи усі веселощі не були зосереджені в одному місті, а розповсюдились по усьому центральному району на майже десяток локацій. Одну з таких, у центральному парку біля літнього театру, наповнив міський Палац мистецтв, презентувавши унікальну концертну програму "Зірковий Олімп". Її неповторність полягала в тому, що вперше за історію українських телевізійних талант-шоу було зібрано критичну масу вінничан, які брали участь у подібних проектах. "Голос Країни", "Х-фактор", "Дитяче Євробачення", "Голос.Діти" – наші артисти були не просто учасниками цих телешоу. Вони ставали їх фіналістами та здобували любов і прихильність десятків тисяч українців, які спостерігали за їхнім творчим шляхом з екранів телевізорів. Ідея проведення такого концерту належить департаменту культури ВМР. Міський голова та Вінницька міська рада також забезпечили підтримку цього заходу.

Впродовж дня і до пізнього вечора усі, хто побував у центральному парку, чули учасників різних сезонів "Голосу Країни" – Олександра Онофрійчука, Адріану Шевчук, Богдана Травінського, Вікторію Ільчишену, Валентина Біленького та Ольгу Мельник. А також маленьких зірочок-учасниць "Голосу. Діти" – Дарину Красновецьку, Владиславу Смоляну і Даніку Салюк. І, безумовно, учасників "Х-фактору" – Богдана Совика (з його гуртом "OWL"), Еліну Мбані та мегапопупярний гурт, який став хедлайнером заходу – "The Hypnotunez". 

Публіка була у захваті! Море оплесків, радісних вигуків та фотографувань. Глядачі ставали в чергу, щоб зробити селфі зі улюбленими виконавцями. Нам особливо приємно, що третина цих талановитих артистів – це вихованці чи вже випускники зразкової творчої майстерні нашого Палацу – "Зоряна Мрія". До того ж, концертну програму цього дня доповнювали й інші талановиті вихованці нашої майстерні, заспівавши багато відомих композицій з класики року та поп-музики. Ми пишаємося усіма ними та бажаємо підкорення все нових і нових вершин. А своє місце на нашому "Зірковому Олімпі" вони вже посіли.