9 травня у місті пройшли заходи з нагоди відзначення Дня перемоги над нацизмом.

У кінотеатрі "Родина" відбулась зустріч міського голови з ветеранами 2-ої Світової війни.
До привітання ветеранів долучились танцювальні класи Палацу мистецтв: зразковий колектив бального танцю данс-клуб «Болеро» (керівник Андрій Маковій) та народний колектив сучасного танцю данс-клуб «Болеро» (керівник Тетяна Клименко).

 

 

У центральному парку, на сцені біля Літнього театру, протягом дня зі святом вітали усіх вінничан. Палац мистецтв також долучився своїми творчими колективами до цього святкового концерту.
У денній програмі відзначення Дня перемоги над нацизмом - зразковий танцювальний колектив "Квіти Поділля" та вихованці зразкової муніципальної майстерня естрадного мистецтва «Зоряна мрія» МПМ. Керівники майстерні, Ірина Воєнна та Віра Майборода, підготували з вокалістами тематичну програму з сучасних українських патріотичних пісень.

 

У вечірній програмі - виступи хорових колективів Палацу: народний аматорський хор ветеранів війни та праці ім Р. Скалецького, народний аматорський хор ветеранів війни та праці «Добродар» та народний аматорський хор «Дзвін». Також, користуючись можливістю, учасники хору "Добродар" урочисто привітали Юрія Антоновича Колесника з його 93-річчям.