11 вересня Вінниця святкувала свій День народження!

Для всіх вінничан та гостей міста свято запам‘яталось новими цікавими локаціями, фотозонами, майстер-класами, різними концертними майданчиками, на яких виступали юні артисти та популярні українські зірки.

10 вересня на майдані Незалежності відбулось урочисте закриття 15-го ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного та пародійного кіно, який проходить в рамках святкування Дня міста. Цьогорічний фестиваль відвідали відомі улюблені українськи актори кіно та шоу-бізнесу: «Шоу Довгоносиків» - Віктор Андрієнко, Василь Бендас, їх колега з шоу «Каламбур» - Ю. Стецьковський, продюсер В. Опалєв, поет та сценарист А. Гарцман, творчий десант з Одеси та Дніпра - О.Філімонов, Я.Левінзон, Є. Чепурняк, дует з «Вар‘яти-шоу» «Володимир і Великий», співаки та музиканти Лесик та Пан Карпо тощо. «Летючі слони » розігрувались в 4-х номінаціях: «SHORT, Побери!», «Анімація», «Реклама», «Відео кліп» та знайшли своїх переможців в різних куточків світу (США, Канада, Україна).

11 вересня на Європейській площі було представлено спільний творчий проєкт гурту «Sunrise», вихованців народного театру пісні «Територія ROCKу» з камерним хором ім. Віталія Газінського «Rock-n-choir». Відомі улюблені твори прозвучали по-новому: аранжування та сучасна манера виконання дозволили артистам швидко захопити в полон різного за віком слухача .

Перейняв естафету не менш цікавий проєкт «Зал слави Вінницького рок-н-ролу» (Вінницькому рок-клубу 35!) Концертну програму підготували вінницькі гурти «Sunrise», «Other Side»,«Soviк-бенд».

Але родзинкою дійства, було нагородження почесною відзнакою-«Зіркою », що свідчить про занесення гурту або колективу до «Зали слави Вінницького рок-н-ролу». Почесною «Зіркою» були нагороджені: головний диригент камерного хору ім. В.Газінського - Х. Бедзір, керівник народного театру пісні «Територія ROCKу»- Ірина Воєна, Богдан Совик. «Зірку» Миколи Ковальова, засновника гурту «Кросворд», який відійшов в інші світи, отримала його дружина .

Свято, як і задумувалось організаторами, вийшло яскравим, цікавим, насиченим та незабутнім!